ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Το ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΤΡΑ λειτουργεί ανελλιπώς από το 1960 συσσωρεύοντας την  εμπειρία και την εξέλιξη της οδοντιατρικής επιστήμης μέσα από τρείς γενιές ,διατηρώντας όμως, ως διαχρονική αξία τον σεβασμό στον ασθενή και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του.Εμείς και οι συνεργάτες μας, μέσα από δοκιμασμένες κλινικές τεχνικές και υλικά, προσφέρουμε οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, εξασφαλίζοντας έτσι την μακροχρόνια διατήρηση των θεραπειών σας.

Σύμμαχός μας, η τεχνολογία αιχμής, η συνεχής και δια βίου εκπαίδευση όλου του προσωπικού, η επιστημονική τεκμηρίωση, όπως και ο νέος  μας χώρος, που πληροί όλες τις προδιαγραφές μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής οδοντιατρικής κλινικής. Αφιερώνοντας τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να εξατομικεύσουμε κάθε θεραπεία σύμφωνα με τις ανάγκες σας,   καλύπτουμε όλο το φάσμα της σύγχρονης οδοντιατρικής μέσα από τους οδοντιάτρους και τους συνεργάτες μας.

Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα οδοντικά εμφυτεύματα, χρησιμοποιούμε  την υπολογιστικά καθοδηγούμενη εμφυτευματολογία και την μικροχειρουργική, καταφέρνοντας έτσιανώδυνα και με ταχύτητα να αποκαθιστούμε άμεσα τις οδοντικές απώλειες. Τέλος διαθέτουμε ένα άριστο σύστημα επανάκλησης και ελέγχου όλων των εργασιών μας, στοχεύοντας στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση τον οδοντιατρικών προβλημάτων όσο και στη διατήρηση του θεραπευτικού αποτελέσματος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παλιούς μας ασθενείς, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους νέους, που επέλεξαν το ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΤΡΑ για την οδοντιατρική και στοματική τους περίθαλψη.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Dr. Τίνα Πετρά
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Dr. Έκτωρ Ευάγγελος Χασανέας Πετράς
ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Dr. Πέτρος Θ. Βλασταράκος

Αισθητικός & Επανορθωτικός Πλαστικός Χειρουργός

CDT Χαράλαμπος Λουλούδης

Οδοντοτεχνίτης

ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ.

Ολοκληρωμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες απο το 1960.