Σχετικά Με την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Ένα όμορφο και φυσικό χαμόγελο ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου υποδηλώνει υγεία, προσδίδει αυτοπεποίθηση και δημιουργεί θετική εντύπωση. Η αισθητική οδοντιατρική είναι το μέσο για να επιτευχθεί αυτό.

Η αισθητική οδοντιατρική είναι στην πραγματικότητα πολλοί κλάδοι τις οδοντιατρικής και της οδοντοτεχνικής  οι οποίοι συνεργάζονται για να αποκαταστήσουν αυτό που ονομάζουμε “χαμόγελο“. Αυτό μπορεί να είναι από μία λεύκανση ή μία όψη μέχρι μία ολική αποκατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση ο σωστός σχεδιασμός και η κατανόηση του στόχουσε συνάρτηση με τις απαιτήσεις του ασθενούς είναι βασικές για να μπορέσουμε να παραδώσουμε ένα άψογο (αισθητικά-βιολογικά) και παράλληλα φυσικό χαμόγελο.

Όλα ξεκινούν με το σχεδιασμό του περιστατικού, αρχικά

  • γίνεται συζήτηση με τον ασθενή ώστε να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις του, και ο ασθενής τα μέσα και τις διαδικασίες που απαιτούνται.
  • Στη συνέχεια γίνεται λήψη φωτογραφιών.
  • Ανάλυση προσώπου και χαμόγελου με την βοήθεια υπολογιστή (Digital smile design)
  • Χρήση κλασικών μέσων προσθετικής (κέρωμα).

Με αυτόν τον τρόπο καταφέρνουμε να έχουμε εμείς και ο ασθενής εικόνα του αποτελέσματος και εικονικά (στον υπολογιστή) αλλά και άμεσα στο χαμόγελο. Έπειτα αφού έχουμε καταλήξει στο επιθυμητό αποτέλεσμα γίνονται οι απαιτούμενες διαδικασίες για την ακριβή επίτευξη του στόχου.

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ (IPSe-max©)

Το μέσο επιλογής για  την αισθητική αποκατάσταση είναι στα περισσότερα περιστατικά οι όψεις πορσελάνης τεχνολογίας IPSe-max©, οι οποίες συνδυάζουν δύο βασικά προτερήματα:

  • Απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, λόγω της κατασκευής και της τεχνολογίας τους, κα
  • Την ελάχιστη παρέμβαση εις βάρος του φυσικού δοντιού ( 0,5 χιλιοστά σε σύγκριση με μια συμβατική θήκη μεταλλοπορσελάνης 2 χιλιοστά).

Οι όψεις πορσελάνης, όπως και όλες οι προσθετικές εργασίες, στο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΤΡΑ δεν  περιέχουν μέταλλο (metalfree)και δημιουργούνται με αυστηρές αισθητικές και τεχνικές προδιαγραφές από το οδοντοτεχνικό εργαστήριο του CDT Χαράλαμπου Λουλούδη.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Η λεύκανση δοντιών είναι η διαδικασία κατά την οποία με διάφορα μέσα βελτιώνουμε το χρώμα και την φωτεινότητα των φυσικών σας δοντιών.

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε την τεχνολογία LASER αντί της κλασσικής  “λάμπας” για πιο γρήγορα αποτελέσματα. Ακολουθεί η λεύκανση στο σπίτι με εξατομικευμένα μασελάκια και αξιόπιστο υλικό λεύκανσης το οποίο παρέχεται από εμάς.

*Η λεύκανση αποτελεί μια ιατρική πράξη και όχι “κοσμητική” διαδικασία   η οποία ενέχει πολλούς κινδύνους  εάν δεν γίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον οδοντιατρείου. 

 

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Στο ιατρείο μας αντιμετωπίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα από το πιο απλό μέχρι το πιο πολύπλοκο περιστατικό. Στοχεύοντας σε ένα άψογο αισθητικό και  βιολογικό αποτέλεσμα, με γνώμονα την μακροβιότητα και την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία του ασθενούς.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Στον ευρύτερο χώρο του ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ ΠΕΤΡΑ συστεγάζεται η κλινική πλαστικής χειρουργικής ART OF THE POSSIBLE του Dr. Πέτρου Θ. Βλασταριού (πλαστικός και επανορθωτικός χειρουργός) που σε συνεργασία μαζί μας, εξυπηρετεί τις αισθητικές ανάγκες τις περιστοματικής και προσωπικής περιοχής για μια συνολική αισθητική προσέγγιση.

ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ.

Ολοκληρωμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες από το 1960.