Σχετικά Με την ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Η λεύκανση δοντιών είναι η διαδικασία κατά την οποία με διάφορα μέσα βελτιώνουμε το χρώμα και την φωτεινότητα των φυσικών σας δοντιών.

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε την τεχνολογία LASER αντί της κλασσικής  “λάμπας” για πιο γρήγορα αποτελέσματα. Ακολουθεί η λεύκανση στο σπίτι με εξατομικευμένα μασελάκια και αξιόπιστο υλικό λεύκανσης το οποίο παρέχεται από εμάς.

*Η λεύκανση αποτελεί μια ιατρική πράξη και όχι “κοσμητική” διαδικασία   η οποία ενέχει πολλούς κινδύνους  εάν δεν γίνεται σε ελεγχόμενο περιβάλλον οδοντιατρείου. 

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Στο ιατρείο μας αντιμετωπίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα από το πιο απλό μέχρι το πιο πολύπλοκο περιστατικό. Στοχεύοντας σε ένα άψογο αισθητικό και  βιολογικό αποτέλεσμα, με γνώμονα την μακροβιότητα και την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία του ασθενούς.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Στον ευρύτερο χώρο του ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟΥ ΠΕΤΡΑ συστεγάζεται η κλινική πλαστικής χειρουργικής ART OF THE POSSIBLE του Dr. Πέτρου Θ. Βλασταριού (πλαστικός και επανορθωτικός χειρουργός) που σε συνεργασία μαζί μας, εξυπηρετεί τις αισθητικές ανάγκες τις περιστοματικής και προσωπικής περιοχής για μια συνολική αισθητική προσέγγιση.

ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ.

Ολοκληρωμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες από το 1960.